Skip to main content

Het SilentHands Institute is het enige instituut in de wereld dat SilentHands Facilitators opleidt en certificeert. De Facilitators die je hier vindt, zijn getraind om volgens protocol werkzame SilentHands bewegingen bij anderen te vinden. Zij voldoen daarin aan de hoge kwaliteitstandaard die het SilentHands Institute hanteert. Dat wil zeggen dat zij in een zeer hoog percentage de werkzame handbeweging vinden. Iedere Gecertificeerde Facilitator hanteert eigen prijzen, garanties en voorwaarden. Informeer daarnaar bij de Facilitator waarmee je de Discovery Session wil doen. Het SilentHands Institute is niet verantwoordelijk voor de wijze van uitvoering van werkzaamheden door de door haar gecertificeerde SilentHands Facilitators.

Vind een Facilitator

Randall van Poelvoorde

Almere
Mijn SilentHands beweging ontdekte ik 10 jaar geleden in een jaarprogramma bij Rogier Gielen. Wat een bevrijding. Dat gun ik iedereen!

Ymke Hoitinga

Stegeren
Jouw handen kunnen je helpen om moeiteloos te leven. Simpelweg door los te laten wat je in de weg staat. That’s where the magic happens!

Esther Oldenziel

Arnhem
Kies je voor therapie of kies je voor kort, snel en effectief?

Peggy van Stralen

Nuenen
Jouw handen die helpen tot rust te komen. Heel logisch, vanaf de 1e keer dat je SilentHands inzet. Je bent welkom in mijn praktijk in Nuenen of Huizen.

Rian Jonkers

Tilburg
Jouw handen en de mijne. Wat een geweldig team. Door ze samen te brengen kunnen we voor jou ongelooflijke resultaten bereiken.

Rogier Gielen

Amsterdam
Ontdekker SilentHands. Discovery Sessions voor coaches en therapeuten die SilentHands willen leren, maar het eerst zelf willen ervaren.